Ash Olsen

Om Ash Olsen

Rappere som vokser opp på gård er å anse som sjelden vare i dette landet. Musikkbransjen i Norge og internasjonalt ble dermed tatt med storm da 20-åringen Ash Olsen fra Fredrikstad debuterte med låta «KITKAT» i august 2020.

Med sine hypnotiske rytmer og ekstraordinære attitude har hun skapt store forventninger til hva som skulle bli det neste fra henne. Debutlåta «KITKAT» ble umiddelbart listet på NRK P3 og hun ble trukket frem som en av de mest spennende nykommerne på lang tid. I etterkant av slippet fikk hun utallige henvendelser fra plateselskap både internasjonalt og nasjonalt.

Hun er selv bevisst på at hun ikke er den «typiske» rapperen og har hatt sine tvil på om det faktisk er noe hun skal tørre å satse på.
- Da jeg først begynte å tenke på at jeg ville gi ut musikk måtte jeg spørre meg selv «kan jeg faktisk gjøre dette, eller kommer jeg til å bli slaktet?». Jeg innså at jeg må bare prøve uansett. Fuck it., sier Ash.

Som ung var hun besatt av skateboard, men en dag oppdaget hun Tupacs «Only God Can Judge Me». Hun søkte den opp på YouTube og prøvde å synge med.
«Jeg hadde aldri rappet før, men jeg elsket det fra første stund. Jeg gikk hjem den dagen og stoppet aldri».

Booking & Presse

Booking & Presse

Booking

Ksenia "Kess" Petrova

kess@allthingslive.com