boy pablo

19 jun 2021
Boy Pablo OverOslo, Oslo
Utsolgt

Om boy pablo

boy pablo tok sine første spede karrieresteg i 2017, men på rekordtid var den unge bergenseren en aldri så liten musikksensasjon verden over.

Selv om det er så kort tid tilbake som i 2017 hvor boy pablo (Nicolas Muñoz) slapp singelen "Everytime", så føles det kanskje lenger. Det er ikke rart med tanke på alt som har skjedd på den korte tiden. Den bare 21 år unge bergenseren må utvilsomt sies å være en av de raskest voksende popsensasjonene vi har sett fra Norge de seneste årene, hvor vi ikke bare har fått oppleve en energisk og friskt pust av en artist som har turnert for utsolgte spillesteder verden over, spilt på verdens største festivaler, vært overalt i internasjonal media og radio, men også tatt i mot flere priser og vokst seg til å bli en av vår tids store musikkeksporter.

Med det nye albumet “Wachito Rico” som kommer i Oktober i år kan man på mange måter samtidig si at boy pablo er klar for å re-introdusere seg selv. Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Booking & Presse

Booking & Presse