Cherrie

Om Cherrie

Cherrie debuterte med låten “Intro” som kom i 2014 og fulgte så opp med hiten “Tabanja” som ble nominert til “Årets video” og Cherrie till “Årets Nykomling” på Grammisgalan i Sverige i 2016. I april 2016 slapp hun sitt debutalbum “Sherihan” og vant blant annet pris på Grammisgalan, P3 Guld og Manifestgalan 2017.

På låten “Aldrig Igen (Må Sådär)” samarbeidet Cherrie med Stormzy, ett samarbeid som resulterte i supportturné på Stormzys europaturné våren 2017. Under sommeren var Cherrie en av “sommarpraterne” i programmet Sommar i Svensk P1.

Cherrie ble håndplukket til 30 Days i LA og 30 Days in Chicago, med talenter fra hele verden. Under måneden i California prydet hun billboards rundt om i Los Angeles og åpnet for Jhené Aiko på et utsolgt Avalon og ble hyllet for sin fremføring da hun sto på samme scene som Daniel Caesar i Chicago.

Høsten 2017 slapp Cherrie låten “163 För Evigt” som ble en viral suksess som ble plukket opp av radio i blant annet Storbritannia og Canada. På bare noen uker fikk videoen over 1 million visninger på Youtube og Rihanna, SZA og Kehlani ga låten oppmerksomhet.

Booking & Presse

Booking & Presse

Booking

Anita Halmøy Wisløff

anita@allthingslive.com