Hollywood

27 sep 2019
Hollywood Kafé Skuret, Trondheim
I salg
28 sep 2019
Hollywood Kulturscenen Vårt Hjem, Steinkjer
I salg
05 okt 2019
Hollywood Studentsamfunnet Driv, Tromsø
I salg
11 okt 2019
Hollywood Tou, Stavanger
I salg
12 okt 2019
Hollywood Lille Ole Bull Scene, Bergen
I salg

Om Hollywood

Hollywood er navnet på den nye supergruppa beståede av Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska. Fredag 7. september slipper de sin debutsingle, som har fått tittelen Monster.
Låta «Monster» beveger seg i et dramatisk og melodisk landskap med referanser til både Roxette, ABBA og Metronomy. Resultatet er en original, direkte og fengende låt om mørk og skremmende kjærlighet.

I april spilte bandet sin første konsert på Arte Music Festival i Paris, en konsert som også ble tv-sent i Frankrike. Hollywood debuterer på norsk jord på festivalen Vill Vill Vest i Bergen 14. september.
Trioen bak Hollywood, Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. I Hollywood bidrar alle tre som låtskrivere og produsenter. Etter å ha etablert sine respektive artistkarrierer, var tiden moden for et felles prosjekt. I følge dem selv:
“Fordi vi alle ville gjøre noe nytt både innen låtskrivingen og det estetiske. Et sted hvor det var rom for å være breial og å omfavne hverandres guilty pleasures. Det ble mye gøyere å ta et skritt inn i det ukjente sammen”.

Hollywood jobber for tiden med å ferdigstille debutplata som etter planen skal slippes i 2019.

Booking & Presse

Booking & Presse