Ine Hoem

25 apr 2020
Ine Hoem / Ny dato kommer Hamar Kulturhus, Hamar
I salg nå
14 aug 2020
Ine Hoem Isfjord radio
I salg nå

Om Ine Hoem

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet.

Hun er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo, men har sterke røtter til Fræna i Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra.

I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Hjertevarme historier møter en moderne singer-songwriter-tradisjon i kombo med en unik formidlingsevne.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen “This Year» som har over 4 millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

Ine Hoems tredje album, «Hundre dager» som ventes på nyåret, er hennes første med norske tekster. Første singel «Blinkende Bergen» slippes 6.september. Albumet er produsert i samarbeid med Markus Lillehaug Johnsen (Marthe Wang – Ut og se noe annet 2017) i samspill med David Wallumrød (keys), Bjørn Sæther (trommer) og Jo Berger Myhre (bass).

Ine Hoem er tidligere vokalist i det sjangeroverskridende bandet Pelbo som ble Spellemannominert 2010. Hun vant senere Musikkprisen i regi av Ocean Sound Recordings, ble nominert til Bendiksenprisen 2015 og er NTNU ambassadør for livstid.

Booking & Presse

Booking & Presse