Ine Hoem

19 aug 2021
Ine Hoem Havrommet, Bergen
I salg nå
02 sep 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Fosnavåg Konserthus, Fosnavåg
I salg nå
06 sep 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Longyearbyen Litteraturfestival, Longyearbyen
I salg nå
13 sep 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Hamar Teater, Hamar
I salg nå
14 sep 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Rockefeller, Oslo
I salg nå
24 sep 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Festspillene i Kristiansund, Kristiansund
I salg nå
10 okt 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Brumunddal kirke, Ringsaker
I salg nå
25 okt 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Klæbu kirke, Sør-Trøndelag
I salg nå
24 nov 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Haubitz Hall, Kristiansand
02 des 2021
Ine Hoem & Edvard Hoem Sølvberget, Stavanger

Om Ine Hoem

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet.

Hun er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo, men har sterke røtter til Fræna i Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra.

I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne visepopmusikk og jazz-universet. Hjertevarme historier møter en moderne singer/ songwriter-tradisjon i kombinasjon med en unik formidlingsevne.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen “This Year» som har over fire millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

Ine Hoems tredje album «Hundre dager», ble sluppet 24. januar 2020 og var hennes første med norske tekster. Albumet mottok strålende kritikker i norsk presse, og låta «Jeg vil aldri hjem» ble en av de mest spilte radiolåtene sommeren 2020. Januar 2021 ble «Vi trenger ikke hage vi» A-listet på Nrk P1.

Høsten 2021 slipper Ine Hoem sin nye plate «Alt vi har kjært», som er et musikalsk samarbeid med hennes far Edvard Hoem. Ine Hoem har skrevet flesteparten av melodiene, og Edvard Hoem står for tekstene. Høsten 2021 legger de ut på en turné i Norge med fullt band. Musikken består av salmer, visepop og jazz og er Ines Hoems fjerde album i eget navn.

Booking & Presse

Booking & Presse