Ine Hoem

01 aug 2020
Ine Hoem Fjellgarden Øvre Ljøen Amfi, Hellesylt
I salg nå
14 aug 2020
Ine Hoem Isfjord radio, Svalbard
I salg nå
03 sep 2020
Ine Hoem Arendal Kulturhus, Arendal
04 sep 2020
Ine Hoem Syd Vin & Matbar, Molde
I salg nå
08 okt 2020
Ine Hoem Krøsset, Oslo
I salg nå
21 nov 2020
Ine Hoem Hamar Kulturhus, Hamar

Om Ine Hoem

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet.

Hun er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo, men har sterke røtter til Fræna i Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra.

I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne visepopmusikk og jazz-universet. Hjertevarme historier møter en moderne singer/ songwriter-tradisjon i kombinasjon med en unik formidlingsevne.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen “This Year» som har over fire millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

Ine Hoems tredje album «Hundre dager», ble sluppet 24. januar 2020 og er hennes første med norske tekster. Albumet mottok strålende kritikker i norsk presse. Singelen «Jeg vil aldri hjem» er for tiden A-listet på NRK P1.

Musikalsk skiller det nye albumet seg fra Hoems tidligere plater. På mange måter kan det virke som hun som komponist har utviklet seg i takt med utgivelsene sine, og nå virkelig har funnet sitt musikalske landskap.

Booking & Presse

Booking & Presse