Lokoy

Om Lokoy

For bare et par år siden var Lasse Lokøy mest opptatt med å turnere med Sløtface og bygge opp egen produsent- og solokarriere. Reisene gikk fra Stockholm og Oslo til LA, og i løpet av kort tid begynte oppdragene å tikke inn. To år senere har han plutselig hatt en finger med i spillet med artister som Daniel Kvammen, girl in red og GABIFUEGO samt samarbeidet med talenter som Uffie, Andreas "Axident" Schüller og Mikhael Paskalev. For å nevne noen.

Med tonnevis av variert og spennende musikk i bagasjen ble målet for 2020 å samle sine egne favoritter til et variert, eklektisk debutalbum. Fullengderen ble døpt 'badminton' etter et av tittelsporene som beskriver et bånd som forsterkes mellom far og sønn gjennom idrett.

Albumet slippes 22. januar og er en eklektisk og leken samling, som bla inkluderer samarbeidspartnere som Moyka, Safario og Mikhael Paskalev.

Booking & Presse

Nyheter

Flere nyheter
18 feb 2021

Malin Pettersen, Lokoy, fijitrip og Jimi Somewhere til All Things Live

Det er rare tider, men musikken er fortsatt viktig, kanskje til og med enda viktigere enn tidligere. Og med et håp om en lysere fremtid for konsertfronten mens...