marOder

Om Maroder

En konsert med marOder blir fort en litt egen opplevelse da de tre medlemmene vekselvis, og på en gang, trakterer alt fra tremologitar, vokal, Hammondorgel, basspedaler, kor, trekkbasun, synth, klokkespill, eksospotte, trommemaskin og barnetrommer for å fremføre sin musikk. marOder lyder ikke helt som de andre.

marOder har tidligere gitt ut 2 album, “Nattfugl”, og “Kom inn, slipp meg inn” som begge høstet fine omtaler, og september 2016 slapp de ut sitt tredje album “Ingenting mellom sola og meg”.

“Det er ikke bare de musikalske raritetene som gjør at det å være på konsert med marOder er en fryd. Dette er musikere som koser seg på scenen, som får publikum til å kose seg, og serverer tekster som får selv salens mest alkoholiserte mann til å stoppe opp og tenke litt. Det er solide tekster, en sterk opptreden og ikke minst så mye morsomme lyder og instrumenter at det ikke helt kan forklares. Denne trioen må oppleves.” – Hiss!g.no“Kom inn, slipp meg inn, er stemningsfullt, psykedelisk og rett og slett utrolig bra. Slipp marOder inn i varmen!” – (Universitas)

Booking & Presse

Booking & Presse