Mikhael Paskalev

Om Mikhael Paskalev

Halvt bulgarske/ halvt sunnmørske Mikhael Paskalev satte seg for alvor på kartet da han vant Urørtfinalen på NRK P3 i 2012. Siden den gang har han hatt stor suksess med singler som “I Spy” og “Jive Babe” med tilhørende bemerkelsesverdige videoer. Videoen til platinumselgende “I Spy” har sågar hatt over 2 millioner visninger på Youtube og Vimeo.

Det sjeldent etterlengtede debutalbumet “What’s Life Without Losers”, ble sluppet i 2013 til strålende kritikker i Norge. Dagbladet skrev i sin anmeldelse: “En plate proppet med varme, eufori og mest av alt ærlig og godt låtskriverhåndverk.”

Paskalev har vært Spellemannsnominert for både Årets musikkvideo i 2012 og Årets nykommer for debutalbumet sitt i 2013.

Han har spilt på de fleste av landets store festivaler som Øya, Hove og Slottsfjell, samt spilt for utsolgte klubber fra nord til sør i landet. Paskalev har spilt utsolgte show i UK, Frankrike, Tyskland, Nederland, Australia og USA. I 2013 spilte Mikhael Paskalev over 100 konserter og i 2014 har han blitt lansert internasjonalt med stor suksess i bl.a. Australia, hvor han nærmer seg gullmerket.

Siden han slapp sitt debutalbum har Paskalev brukt tiden på å turnere både i og utenfor Norge og jobber nå for tiden med å ferdigstille ny musikk.

Booking & Presse

Booking & Presse