Morudes

Om Morudes

Den hardtslående og upolerte rockeduoen Morudes beskriver musikken sin best som psykedelisk ørken­rock. De blander energisk indie­rock med både blues og psykedelia der de tråkker i de musikalske fotsporene til storheter som Hendrix, Bombino og Mars Volta, og topper det hele med melodiøse vokallinjer.

Morudes består av de etterhvert anerkjente brødrene Amund (gitar/vokal) og Henrik Maarud (trommer/vokal) fra Skogbygda i Nes på Romerike, som sammen har vært grunnmuren i flere musikalske prosjekter som har gitt ut utallige plater, turnert land og strand, og vunnet priser.

Første fullengder fra duoen kom i oktober. De har teamet opp med produsent Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) og første singel, Magnet City, er allerede ute. Duoen er et energisk fyrverkeri live der de lar det tordne og brøle hemningsløst fra trommer og gitarer i sitt store organiske lydunivers i det som kan betegnes som en slags live brødrefight ikledd kjeledresser.

“Det er for meg helt uforståelig hvordan en duo kan låte slik som Morudes gjør. De to skaper et lydbilde som er naturlig for fem mann, og ikke to……Dette må være landets desidert mest hardtslående duo”. ­(musikkbloggen.no)

Booking & Presse

Booking & Presse

Booking

Knut Sannes

knut@allthingslive.com