Silent Disco Club

Om Silent Disco Club

Etter å ha skapt noen helt elleville klubbkvelder siden de inntok hovedstaden i fjor høst, med utsolgte gigs og dansebonanza på både SALT, Kulturhuset og Dattera til Hagen har Silent Disco Club kommet for å bli.

På «Silent Disco Club» kan man forvente seg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Det blir garantert dansestemning og skamløs allsang når Silent Disco Club inviterer til fest og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten.
For når dansegulvet koker og det synges og danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har man det bare jævlig, jævlig artig!

Silent Disco Club fungerer slik at alle gjestene får utdelt hvert sitt trådløse headset hvor man kan velge i mellom 3 forskjellige kanaler. Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Beyoncé.

Silent disco fungerer når som helst på døgnet, enten man er ute i friluft eller inne i et telt. For ikke å snakke om den perfekte avslutningen på kvelden dersom man har lyd-restriksjoner å forholde seg til. Det er et morsomt og engasjerende alternativ til den tradisjonelle DJen.

www.silentdiscoclub.no

Booking & Presse

Booking & Presse

Booking

Håvard Brekke Haugland

havard@allthingslive.com