Silvana Imam

Om Silvana Imam

Når du ser Silvana Imam er det dine kamper, din bakgrunn og din kjærlighet du møter. Silvana Imam er din stemme, dine knyttede never. Dine føtter som tar deg fremover, bortover og tilbake. Og du er Silvana, hennes stemme er din.

Det er en stemme som har vært høylytt i 2015. Imam vant Musikförläggarnas Pris i kategorien «Årets tekstforfatter,» og har blitt nominert til «Guldmicken» på P3 Guld galan 2016.

I slutten av april 2015 slapp Imam den kritikerroste EPen “Jag Dör For Dig”, som blant annet ble gjestet av Marlene på låten “För Evigt”. En låt som har fått heavy rotasj på radioen.

“Jag är Naturkraft”-turneen tok henne til seks forskjellige land under sommeren 2015, hvor hun blant annet besøkte Paris og New York. Under besøket til sistnevnte fikk hun muligheten til å gjeste radioikonet Sway Calloway i “Sway in the Morning” på Sirius XM der hun fikk fremføre låten “Imam Cobain” live. Hun har spilt på South by Southwest i Texas USA, Filmfestival i Mexico, Roskildefestivalen i Danmark, og Øya og Slottsfjell her hjemme i Norge.

I mars 2016 kom albumet “Naturkog raft” som ble hyllet av både kritikere og publikum. Noen måneder tidligere på Grammisgalan 2016 ble hun kåret til “Årets artist”, den første rapperen til å ta hjem denne kategorien. Høsten 2016 la hun ut på svensk høstturné, “Regnbågsfärger Över Sverige”, som startet på Arbis i Norrköping og avsluttet i Malmö den 1 desember 2016.

Det er Silvana Imams tid nå. Enda mer enn noen gang før. Det finnes en bevegelse rundt henne, en rørelse som er langt mer enn bare rap. Den finnes i det visuelle uttrykket, den emosjonelle vekten på tekstene, i bevisstheten, og i musikken.

Booking & Presse

Booking & Presse

Booking

Anita Halmøy Wisløff

anita@allthingslive.com