Wardruna

28 apr 2022
Wardruna Sentrum Scene, Oslo
Utsolgt
29 apr 2022
Wardruna Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand
I salg nå
30 apr 2022
Wardruna Stavanger Konserthus, Stavanger
I salg nå
01 mai 2022
Wardruna Grieghallen, Bergen
I salg nå
18 aug 2022
Wardruna Midgardsblot, Borre
I salg nå

Om Wardruna

Wardruna er et musikalsk prosjekt som skaper musikalske tolkninger av gamle nordiske kulturelle tradisjoner. Ved hjelp av Nordens eldste instrumenter, lyder fra naturen og sanger forfattet på norsk, norrønt og urnordisk vever Wardruna et storslått, visuelt lydbilde som tar deg med inn gammel norrøn kultur og visdom på en helt ny måte.

Prosjektet ble startet i 2002 av Einar Selvik. Etter utgivelsen av debutalbumet i 2009, har de sakte men sikkert etablert seg internasjonalt som en viktig formidler av norsk og norrøn kulturarv. Wardruna er kjent for å spille relativt få, men ofte svært spesielle konserter – alltid til stor applaus. Det mest spektakulære eksempelet er kanskje konsertene foran det majestetiske og 1100 år gamle Gokstadskipet i Vikingskipshuset i Oslo.

I løpet av de siste årene har Wardruna nådd et stort publikum gjennom History Channels populære TV-serie “Vikings”. Serien benytter mye av Wardrunas musikk og Einar er også medkomponist av seriens originale filmmusikk. Ved to anledninger har Einar også dukket opp på skjermen i en gjesterolle.

I november 2016 la Wardruna ut på en kort turné med konserter i Norge, Tyskland, Polen, Nederland, Frankrike, Sverige, Danmark og Storbritannia. Mange av konsertene ble raskt utsolgt og ytterligere opptredener er planlagt for 2017. Sagaen fortsetter.

Booking & Presse

Booking & Presse