Mac DeMarco

Kjøp
Få billetter
03 jul 2019
Når 03 jul 2019
Hvor Sentrum Scene
By Oslo

Mac DeMarco til Sentrum Scene

Endelig blir det klubbkonsert med slackerrock-konge og kulthelt Mac DeMarco, når han kommer til Oslo og Sentrum Scene i sommer!

I kjent selvironisk stil kaller DeMarco selv musikken sin jizz jazz. Kanadieren fikk sitt gjennombrudd med albumet 2 i 2012, og kom med sitt foreløpig siste album This Old Dog i 2017. DeMarco bekreftet tidligere i år at han kommer til å følge opp sistnevnte med nytt album senere i år – denne gang gitt ut på eget plateselskap.

Det er en enorm glede å ha Mac DeMarco i byen igjen. Jeg har nå sett han spille 7 ganger på 7 forskjellige steder de siste 7 årene og hver gang er det minst 7 ganger bedre enn sist! Mac er en helt unik artist og et enormt musikalsk forbilde for en hel ny generasjon med musikere!” – Tim Salvesen, ansvarlig arrangør i Atomic Soul.

Det er ikke bare musikken som har gjort DeMarco så populær. Personligheten, humoren og den sympatiske karakteren har også vært med på å gi ham kultstatus. På det forrige albumet inviterte han for eksempel fansen på en kopp kaffe i huset sitt utenfor New York, og for at alle skulle finne frem leste han for ordens skyld opp adressen sin mot slutten av plata. Og da han skulle lansere plata inviterte han fansen på grillfest – så lenge de tok med maten selv.

Jeg har alltid likt å gå dypt inn i artister og band jeg liker. Lese alt som skrives om dem, se alle videoer på Youtube og sånt. Jeg tror fansen min liker det samme, så da må jeg fortsette å lage ting de kan dykke ned i, uttalte han til NRK i anledning forrige norgesbesøk, på Øya i 2017.

På Primavera i 2017 strippet han ned til trusa og svidde av seg kroppshår med lighter under konserten. Det loves ingen reprise på det denne gang, men det er likevel grunn til å glede seg stort til mer musikk fra vår favorittkanadier både på plate og fra scene.

NB! Fri alder på galleriet.