Hit for Hit - Oslo, Parkteatret

Kjøp
I salg
23 aug 2019
Når 23 aug 2019
Hvor Parkteatret
By Oslo

Fikk du ikke med deg det utsolgte showet på Rockefeller i februar? Var du for ung til å komme inn, eller var du på vinterferie akkurat da? FORTVIL IKKE! "Hit for Hit LIVE" er endelig tilbake for to eksklusive konserter på Oslo-grytas fineste scene, Parkteatret, 23. august 💛

"Hit for Hit LIVE" er konsertforestillingen der Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Stensæth Josefsen tar med seg karakterene fra suksesserien «Hit for Hit» til scenen!

TV-serien «Hit for Hit» er en sketsjbasert mockumentary om musikk og musikkbransjen, som rullet over skjermene i regi av statskanalen våren 2018. Med en treffsikkerhet og gjenkjennelighet ut av en annen verden, ble karakterer som følsomme Lasse Lazer, bakpå beat-maker Odd Nasty og Patrik Ps backecrew fort allemannseie. Kanskje vil det også dukke opp en og annen klassiker fra duoens tid i «Kollektivet»?

Vinteren 2019 gikk liveshowet for fulle hus i hele Norge, og nå gjør vi en encore i hovedstaden med to show – ett Yngling-arrangement med fri alder og ett med 18-års grense.

Yngling (fri alder):
Billetter 100,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.no/event/607729
Dørene åpner kl. 18.00

18+:
Billetter 280,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.no/event/607765
18 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 21.00