John Lundvik - Oslo, John Dee

Kjøp
I salg
06 okt 2019
Når 06 okt 2019
Hvor John Dee
By Oslo

John Lundvik representerte Sverige i Eurovision Song Contest. Han slapp akkurat sin første ep «My Turn», og gleder samtidig fansen med intimkonsert på Jonn Dee – sammen med ingen ringere enn The Mamas.

Lundvik har en lang rekke fjær i hatten, og har vært med i den svenske Grand Prix-finalen to år på rad. I år vant han hele spetakkelet med «Too Late For Love» – som fikk mer enn 700 000 avspillinger i løpet av én dag – og i fjor tok han seg til finalen og sikret seg en plass på topp 3 med «My Turn». De to singlene er streamet mer enn 26 millioner ganger. Lundvik er også en del av låtskriverteamet bak Englands bidrag «Bigger than Us».

«My Turn» er Lundviks første ep i eget navn, men han har lang erfaring både som artist og låtskriver. Han har skrevet musikk til filmer og tv, som suksess-serien «Empire» og filmen «Snabba Cash», som også ble en hit her hjemme. Han har jobbet med en rekke svenske og internasjonale artister, og fikk i oppdrag av prins Daniel å skrive bryllupsgaven til det kongelige bryllupet sammen med Jörgen Elofsson, låta «When you tell the world you’re mine».

– Jeg lever virkelig ut drømmen min. Å følge opp det makeløse Eurovision-eventyret med mer ny musikk og en egen turné føles helt fantastisk! Å få mulighet til å besøke våre nordiske naboland er så spennende. Jeg er så stolt og glad over at The Mamas har valgt å følge meg på denne reisen. Teamfølelsen vi har er uslåelig og uvurderlig, sier Lundvik selv.

Billetter i salg mandag 13. mai kl 10.00.