Syml - Oslo, Ingensteds

Kjøp
I salg
17 okt 2019
Når 17 okt 2019
Hvor Ingensteds
By Oslo

SYML til Ingensteds

Brian Fennell aka SYML lager musikk fra et kjellerstudio i Issaquah, Washington– bare han, hans piano, gitarer og laptop. Dette resulterer i nydelige personlige tekster, uanstrengte melodier og en ren, følsom vokal. Torsdag 17. oktober gjester han Oslo og Ingensteds!

SYML betyr «enkelt» på walisisk og det er nettopp dette Fennell fokuserer på og berøres av – de tingene som betyr noe og gir mening for han. Han er adoptert, vokste opp i Seattle og ble først kjent med sin historie og tilknytning til sine walisiske røtter som attenåring. Han er en selvlært produsent, gitarist, perkusjonist og klassisk trent pianist.

Vendepunktet for Fennell var den akustiske «Where’s My Love».
Helt ut av det blå i begynnelsen av 2016 begynte innboksen hans å fylles opp med henvendelser fra fremmede som lurte på om han var SYML og om «Where’s My Love» var hans låt? Etter litt research fant han ut at MTV hadde brukt låta hans i serien «Teen Wolf» og den ble raskt en hit i Canada, Belgia og Nederland. Til nå er det fire forskjellige versjoner av låta og totalt har den over 160 millioner avspillinger på Spotify.

SYML har sluppet to EPer og gir ut sitt selvtitulerte debutalbum 3. mai, inkludert singlene «Clean Eyes» og «Where’s My Love». Albumet er en miks av trancendent drømmepop, synth-rock og folktronica. Alle spilt inn hjemme, med bare han og hans fantasi.

Høstmørket har så vidt inntatt hovedstaden når SYML gjester Ingensteds 17. oktober. Vi gleder oss til en intim og drømmende konsert – dette blir fint!