Alex Cameron - Oslo, Parkteatret

19 okt 2019
Når 19 okt 2019
Hvor Parkteatret
By Oslo

Alex Cameron til Parkteatret

Gjennom sitt første album, Jumping the Shark, skapte australske Alex Cameron sin persona med elektro-popsanger om håp og fiasko. Albumet var først utgitt som en gratis nedlastning på hans retro-utseende hjemmeside i 2013, og ble året etter utgitt som LP av Siberia Records.

Alex Cameron har vært på turné med store artister som The Killers, Mac DeMarco, Kevin Morby, Unkown Mortal Orchestra og Foxygen. Hans hyppige turnevirksomhet, gjorde artisten enda mer kjent, og i 2016 ga plateselskapet Secretly Candadian albumet hans Jumping the Shark, en enda bredere utgivelse. Cameron er også medlem av Seekae, et australsk elektronika-band.

For hans andre album, Forced Witness, utvidet han konseptet og samarbeidet også med Angel Olsen, Foxygens Jonathan Rado og Brandon Flowers fra The Killers på enda flere skisser av ”outsidere” og de utilpassede. Camerons låter er ofte kjennetegnet av et mørke og humor.

Cameron har også sammen med The Killers sin frontmann Brandon Flowers skrevet fem av låtene til deres album Wonderful Wonderful, som ble utgitt i 2017.

I fjor spilte Alex Cameron på Øya, hvor han innfridde som live-artist. Han er kjent for sine liveshow, mye takket være hans danseskills og sin kjemi med saksofonisten Roy Molloy.

19. oktober er han tilbake i Oslo, og denne gangen på Parkteatret. Alex Camerons konserter er kjent for å by på overraskelser og vi gleder oss stort!