DAVE - Oslo, Parkteatret

21 okt 2019
Når 21 okt 2019
Hvor Parkteatret
By Oslo

DAVE til Parkteatret

Den unge og ekstremt talentfulle rapperen, Dave, topper britiske spillelister og vekker oppmerksomhet verden over. 21. oktober gjester han Oslo og Parkteatret!

Til tross for at Dave bare er 20 år gammel, har han raskt etablert seg som en av Storbritannias mest spennende talenter. Hans debutalbum Psychodrama toppet de britiske listene allerede første uka det ble gitt ut, noe som førte til det raskest strømmede debutalbumet gjennom tidene.

The Independent omtalte albumet som ‘one of the most thoughtful, moving and necessary albums of 2019’, det britiske musikkmagasinet NME kalte det ‘a masterpiece’ og The Guardian mente det var ‘the boldest and best British rap album in a generation’. Siden dette har albumet mottatt en rekke gode anmeldelser og kritisk internasjonal anerkjennelse.

Daves meteoriske vei til toppen er preget av en rekke banebrytende øyeblikk; fra Drakes remixing av hans singel «Wanna Know» i 2016, til å bli den yngste mottakeren av en Ivor Novello Award, som er en årlig britisk musikkpris, for hans 7-minutters politisk ladede låt «Question Time». Med låta «Funky Friday» debuterte han som nummer 1 på den offisielle britiske singellisten.

Modig fortsetter han å trosse konvensjoner og nekter å inngå kompromiss. Dave omdefinerer stadig suksessmodellen innen britisk musikk og mens suksessen til Psychodrama understreker dette, kan vi trygt anslå at dette bare er begynnelsen.

Han har allerede sparket i gang sin internasjonale Psychodrama-turné, med utsolgte konserter i Storbritannia.

Daves karriere ser svært lys ut og det er en stor glede å presentere han for det norske publikum. Ikke gå glipp av denne unge, lovende rap-kometen når han gjester Parkteatret 21. oktober!

Konserten har fri aldersgrense!
(Ingen alkoholservering).