Michael Bublé - Oslo, Telenor Arena

Kjøp
Få billetter
24 okt 2019
Når 24 okt 2019
Hvor Telenor Arena
By Oslo

Michael Bublé til Telenor Arena

Den kanadiske Grammy-vinneren Michael Bublé annonserer i dag turné og nytt album! Den 24. oktober 2019 inntar han Telenor Arena for sitt største og mest rørende show i Norge.

Bublés nonchalante karisma og uimotståelige stemme har gjort ham til den selvskrevne neo-crooneren av hans generasjon. Inspirert av de klassiske sangerne som Frank Sinatra og Tony Bennet, er Bublés varemerke overbevisende fremførelser av de gode, gamle jazz- og storband-slagerne. I tillegg trollbinder han også publikum med sine tolkninger av moderne poplåter.

Michael Bublé blander storbandjazz, pop og jazz på en måte som har gitt nytt liv til klassiske godlåter. Det er enormt imponerende at han har klart treffe både den yngre generasjonen såfremt som den eldre med musikken sin. Vi er utrolig stolte av å få ham tilbake til Oslo!” - Peer Osmundsvaag i Atomic Soul

Bublé ble introdusert til swing, jazz og storbandmusikken gjennom bestefaren. Han dykket dypt ned i arkivene og ble raskt en kløpper på sjangeren. I tenårene vant han Canadian Youth Talent Search, gav ut en rekke plater på egenhånd og ble en del av musikk-kollektivet ”Swing”. Det var ikke før han møtte David Foster at han fikk platekontrakt med Reprise Records og gav ut sin debutplate Michael Bublé.

Siden debutplaten har han gjennomført fem utsolgte verdensturneer, vunnet fire Grammys og solgt over 60 millioner album gjennom sin, mildt sagt, ekstraordinære karriere. Her i Norge har han hatt over 10 radiohits som fremdeles er gjengangere på radioen.

Det nye albumet love er Michaels åttende studioalbum og har slippdato den 16. november.

I august 2018 returnerte Bublé til scenen i London, Dublin og Sydney etter en liten stund borte fra rampelyset for å være med familien. Både fans og kritikere var over seg av begeistring.

Dette er en artist som holder publikum i sin hule hånd gjennom hele kvelden. Hans fenomenale vokalprestasjoner er nesten for godt til å være sant.” – Sydney Morning Herald

Med noen av de mest ikoniske låtene i musikkhistorien på repertoaret, bød denne kvelden på ekte gull.” – Daily Telegraph

Velkommen til en kveld med virkelighetsflukt, underholdning, allsang og emosjonelle fremførelser i Telenor Arena den 24. oktober! Vi gleder oss!