IDER - Oslo, Krøsset

Kjøp
I salg
28 okt 2019
Når 28 okt 2019
Hvor Krøsset
By Oslo

IDER til Krøsset

Superduoen IDER imponerer med sin originale elektro-pop og gir ut sitt etterlengtede debutalbum Emotional Education i juli. I oktober skal de ut på turné og det er stor stas å melde at deres første stopp er Oslo og Krøsset!

Megan Markwick og Lily Somerville dannet IDER på soverommet deres i Nord-London, og ga ut debutlåta «Sorry» i 2016. Nå har duoen over 30 millioner streams totalt verden over, i tillegg til svimlende 9 millioner avspillinger av den virale hiten «You’ve Got Your Whole Life Ahead of You Baby».

IDER er signert til plateselskapet Glassnote Records og har spilt utsolgte konserter både i hjembyen London og rundt omkring i Storbritannia. Deres fanskare blir stadig større ellers i Europa og i USA også.

Brooding, shimmering, soul-purging electropop magnificence from the London duo: ones to watch”
– The Sunday Times Culture

Etter seks år med intenst og kreativt samarbeid gir duoen endelig ut debutalbumet Emotional Education 19. juli. Albumet tar opp temaer som angst, identitet og mental helse. IDER har selv skrevet hver eneste tekst og tone på Emotional Education, noe som er sjelden vare i disse dager. Albumet har stort sett blitt spilt inn i leiligheten som de deler og i samarbeid med produsentene MyRiot og Rodaidh McDonald (The xx, Sampha).

Headliner-turneen starter på Krøsset i Oslo og avsluttes på Sala Costello i Madrid i november. De er også blitt håndplukket som support for vår egen superstjerne, Sigrid, på hennes kommende turné i Europa fra midten av november til desember, inkludert et stort show på Londons Eventim Apollo i desember.

IDER er ekte og rått og vi ser frem til å ta del i deres univers live på Krøsset 28. oktober!