slowthai

Kjøp
I salg
28 okt 2019
Når 28 okt 2019
By Oslo

slowthai til Vulkan Arena

Northampton-rapperen slowthai har gjort sterkt inntrykk i 2019, posisjonerer seg som «the Brexit Bandit» og spilte nettopp en energisk konsert på Øyafestivalen. Den 28. oktober returnerer han til Oslo og gjester Vulkan Arena!

slowthai, aka Tyler Frampton, visste tittelen på debutalbumet Nothing Great About Britain lenge før han begynte å skrive et eneste vers til det. Han visste at det skulle snakke ærlig om hans oppvekst i Northampton, og at det skulle være en forkjemper for fellesskap i et land som i økende grad har forankret seg i frykt. Det er tre år siden uttrykket første gang dukket opp i gjennombruddslåta «Jiggle» og den brennhete debuten har gjort sterkt inntrykk.

«An array of surprisingly intricate beats bolster Slowthai’s clever-dumb wordplay, while sub-bass jabs your ribs like a bored bouncer outside the worst club in town. What lingers is the beguiling honesty beneath the fury, and the thrill that he’ll get even better, given time.» - The Guardian

Med hans energiske konserter og engasjement selger han stadig ut store spillesteder i Storbritannias største byer og interessen øker i resten av Europa. I samarbeid med produsent Kwes Darko/Blue Daisy har 24-åringen gitt ut en mengde låter som får publikum til å sperre opp ørene og følge med.

slowthais sound er definitivt britisk og han er innom både grime, dubstep og garage, alt med et hint av punk. Debutalbumet høstet svært gode kritikker fra blant annet The Guardian, Pitchfork og til og med The New York Times.

Med seg som support har han med seg KOJAQUE og p-rallel. Førstnevnte er en irsk artist som mikser sampling og jazz-beats med dynamiske, poetiske tekster på imponerende vis.

DJ P-Rallel er kjent for å puste nytt liv i Londons scener med en rekke ville fester og noen utrolige, men likevel uforutsigbare kombinasjoner av låter.

Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av. Vi ses!