Col3trane - Jaeger, Oslo

Kjøp
I salg
09 nov 2019
Når 09 nov 2019
Hvor Jaeger
By Oslo

Stjerneskuddet og 19-åringen Col3trane lager futuristisk R&B, og sies å være den neste Frank Ocean. I 2018 varmet han opp for Dua Lipa på hennes UK-turné og lørdag 9. november gjester han Oslo og Jaeger!

Col3trane, født Cole Basta, er bare 19 år, men har allerede rukket å imponere. Han har amerikanske/egyptiske foreldre og vokste opp i Nord-London. Det tok ikke lange tiden fra han begynte å lage musikk på soverommet som 16-åring til utsolgte konserter og en svært lovende karriere.

I november 2017 ga han ut mixtapen Tsarina, og spilte et utsolgt show på det lille, men likevel ærverdige konsertstedet Birthdays i London i februar 2018. Kort tid etter spilte han for 15.000 mennesker på Glasgows SSE Arena, som var hans første show som support for Dua Lipa.

«The show was incredible, one of the best I went to all last year, in fact.» - Kathleen Johnstone, GQ Magazine

Musikken hans spriker mellom flere sjangre, men kan best beskrives som futuristisk R&B/soul. Han vokste opp med to eldre brødre som lyttet til Eminem, Nas, Tupac og Mac Miller og har hentet inspirasjon fra disse artistene, i tillegg til hans største idol D’Angelo.

Col3trane har et talent for å skape varme melodier, og hans introspektive tekster leveres med en imponerende flyt over atmosfæriske beats. Hans hjemmelagde låter fanget raskt oppmerksomheten til hans nåværende management, Primary Talent, som han deler med Dua Lipa og Lana Del Rey.

Han er en av de mest spennende artistene å se i 2019, og er en av MTVs Push Artists. Han blir også spilt av BBC Radio og Annie Mac, har gitt ut mixtapen Boot og nå nylig EPen Heroine til stor kritisk anerkjennelse. I tillegg spiller han på festivaler rundt om i verden. Musikkvideoene hans føles nesten som kunst, like psykedeliske og vakre som hans sound.

Col3trane sammenlignes med store artister som Frank Ocean, D’Angelo og Post Malone og mest sannsynlig er det ikke snakk om lang tid før han er et like kjent navn. Vi gleder oss til å si; «vi så han på Jaeger i 2019, det var intimt og helt rått».

Billetter i salg via Ticketmaster.no fredag 14. juni klokken 09:00.