Björk - Oslo Spektrum

Kjøp
I salg
02 des 2019
Når 02 des 2019
Hvor Oslo Spektrum
By Oslo

Björk til Oslo Spektrum

Den enestående multikunstneren og banebrytende artisten, Björk, tar med seg den kritikerroste Cornucopia-turneen til Norge og Oslo Spektrum 2. desember!

Björk imponerer og innoverer, gang på gang, på tvers av musikk, kunst, mote og teknologi. Fra å skrive, arrangere og produsere en svært omfangsrik musikkatalog, til å lage nyskapende og digitale apper. Hun fortsetter å inspirere, eksperimentere og omdefinere grensene for hvordan en musiker fungerer.

Björk er en av de viktigste og mest ikoniske artistene i vår generasjon. Det er ekstremt spesielt å få lov til å presentere hennes første headliner-konsert i Norge på over 20 år, og vi vet at det vil være en stor interesse for dette ekstraordinære showet!” - Mark Vaughan, promoter All Things Live

Visjonæren ga ut sitt debutalbum, Debut, i 1993 etter å ha vært en del av den islandske gruppen The Sugarcubes. I stedet for å fortsette i samme fotspor fordypet hun seg i klubbmusikken og ble den første til å gi sjangeren et ansikt og en stemme. Hun har jobbet med mange av de største navnene i sjangeren, inkludert Nellee Hooper, Underworld og Tricky. Debut etablerte ikke bare en ny, kunstnerisk retning, men ble en stor, internasjonal hit – noe som gjorde henne til en av 90-tallets største stjerner.

I tiårene som fulgte, forble hun i spissen for musikalsk innovasjon med album som vokalbaserte Medúlla fra 2004 og Biophilia fra 2011.

Cornucopia Tour, basert på Björks siste album Utopia, er ansett som hennes mest spektakulære hittil. Den omfatter visuals laget av mediaartist Tobias Gremmler, scenedesign av Chiara Stephenson, fløyteseptetten Viibra, et femtimanns kor, en harpist og en rekke skreddersydde instrumenter i det innovative scenedesignet. Björk fremfører selv fra et spesiallaget klangrom, som etterligner hvordan hun gjør opptak av stemmen. Egensydde kostymer for besetningen er laget av Balmain.

Showet debuterte i New Yorks The Shed og mottok strålende kritikker, med Rolling Stones Magazines omtale av turneen som «spectacle of cutting-edge sound and image».

Björk er den samme spennende, nysgjerrige, lekne og fremtidsrettede artisten nå som da hun startet sin karriere. Dette blir en kveld for minneboka, ikke bare som en konsert, men også som den kunstopplevelsen og stjernen Björk er. Vi gleder oss!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å sikre deg billett før alle andre! 
https://mailchi.mp/allthingslive.com/nyhetsbrev

Forsalget starter torsdag 5. september klokken 10:00