Loyle Carner - Oslo, Parkteatret

Kjøp
I salg
03 des 2019
Når 03 des 2019
Hvor Parkteatret
By Oslo

Loyle Carner til Parkteatret

Britiske Loyle Carner har, til tross for sin unge alder, imponert de fleste hip hop-elskere med sin lune vokal, ærlige tekster og rå sentimentalitet. Den 3. desember gjester han Oslo og Parkteatret!

26-årige Loyle Carner, født Benjamin Coyle-Larner i Sør-London, er signert til AMF Records og debuterte med EPen A Little Late i 2014. Singelen “Guts”, som er et samarbeid med poeten/rapperen Kate Tempest, ble utgitt samme år.

Hans sound har av NME blitt beskrevet som «sensitive and eloquent» og av The Guardian som «confessional hip hop». I 2015 ga han ut indie-singelen «Tierney Terrace/Florence» via ParadYse Records, før han signerte med AMF.

Den unge, kreative karen fikk raskt en hype blant alternative hip hop-elskere og ble lagt merke til på grunn av hans lune vokal og introspektive og forbausende ærlige tekster.

Han er oppvokst med moren og stefaren, som inspirerte han til å utvikle sine talenter og til å jobbe for en karriere innen musikk. Artistnavnet er en miks av etternavnet hans, i tillegg til å være en referanse for hans barndom med ADHD og dysleksi.

Carner ga ut sitt debutalbum, Yesterday’s Gone, i 2017. Samme året vant han pris for Beste Nykommer under BRIT Awards, ble nominert til en Mercury-pris og debuterte på topp 20-listen i England.

His 2017 debut ‘Yesterday’s Gone’ deservedly earned a Mercury Prize Nomination for its superb blend of emotionally literate lyrics and soothingly subdued beats; it’s the sort of album that makes you feel a bit better about things every time play it”. – NME

Siden dette har Loyle turnert verden rundt, lansert et matlagingskurs for barn med ADHD, laget en prisvinnende, skreddersydd rap for Champions League-finalen, bidratt i en kampanje for menns mentale helse og frontet en verdensomspennende YSL-kampanje.

Loyle Carner har allerede oppnådd mye og tidligere i år kom hans andre album Not Waving, But Drowning til stor kritisk anerkjennelse.

Vi gleder oss til å se denne begavede stemmen live på Parkteatret 3. desember!