girl in red - Parkteatret, Oslo

Kjøp
I salg
05 des 2019
Når 05 des 2019
Hvor Parkteatret
By Oslo

Norges nye indie-heltinne heter Marie Ulven og kommer fra Horten. Hennes musikalske prosjekt, girl in red, har høstet lovord både her hjemme og internasjonalt, med millioner av månedlige avspillinger og visninger på Spotify og YouTube.

Den 19 år gamle musikeren ble nylig spådd et rosenrødt 2019 av Norges fremste musikkeksperter. Hun ble kåret til Årets Urørt i fjor, opptrådte på P3 Gull, og låten ”i wanna be your girlfriend” var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018. Musikknettstedet Gaffa omtalte konserten hennes under fjorårets Øya-festival som ett av festivalens absolutte høydepunkter.

Siden 2015 har Ulven spilt inn og skrevet låter fra soverommet. Hun kan plasseres som en del av fenomenet ”Bedroom Pop”, hvor en ny generasjon musikere lager musikk fra – ja nettopp soverommet, gjerne en blanding av pop, indie og psykedelia, og når ut til et stort publikum gjennom sosiale medier.

Ulven henter inspirasjon fra nåtidens artister som King Princess, The Japanese House og Clairo, som hun turnerte med i Europa i fjor. Selve lyden av henne kan minne om en soveromsversjon av det kanadiske indiebandet Alvvays, men mest av alt høres hun ut som seg selv. Låtene hennes er uten filter, korte og direkte med en fri strøm av tanker og følelser om kjærlighet, sorg og besettelse. girl in red lager eksepsjonelt catchy og gode poplåter, med en umiddelbar egen identitet, drømmende indie-vibber og en dose lo-fi.

Gå ikke glipp av Norges nye indiepop-komet!

FLERE DATOER

05 des 2019
girl in red Parkteatret Scene, Oslo
I salg
06 des 2019
girl in red Tyven, Trondheim
I salg
09 des 2019
girl in red / UNDER 18 Parkteatret Scene, Oslo
I salg
13 des 2019
girl in red Tou, Stavanger
I salg
14 des 2019
girl in red Underlig, Bergen
I salg