Hatari - Vulkan Arena, Oslo

26 jan 2020
Når 26 jan 2020
By Oslo

Hatari til Vulkan Arena

Det islandske Eurovision-bidraget Hatari skapte stor ståhei i Tel Aviv tidligere i år med låta «Hatrið mun sigra» («Hatet vil Seire»). Konserten på BLÅ ble utsolgt på to uker og den 26. januar returnerer de til Oslo og Vulkan Arena!

Såpass mye ståhei ble det at det var snakk om at de kunne bli nektet innreise, men Islands bidrag kom på skjermen, og inneholdt både BDSM-kostymer og palestinaflagg. Det hele endte med en solid tiendeplass.

Hatari beskriver seg selv som en «anti-kapitalistisk-, BDSM-, techno- og performance kunstgruppe». Bandet består av Klemens Hannigan, Matthias Haraldsson og Einar Stefánsson. De har utgitt én EP og flere singler.

To år på rad har de blitt tildelt pris for «Best Live Band» av det islandske magasinet The Reykjavík Grapevine og panelet sa «their brutality is matched only by their mystery».

De tok den islandske scenen med storm etter festivalen Iceland Airwaves i 2016, ikke bare på grunn av musikken, men også for deres eksplosive opptreden. The Guardian konstaterte: «You don’t know whether to laugh or alert the authorities». Mens Consequence of Sound definerte prosjektet som «part David Lynch nightmare, part goth dress-up party and part industrial love letter, Hatari are a sight to behold».

Hatari leverer fortreffelig bondage-pop, techno-punk og industriell goth på en unik måte.
Dette blir et show du ikke vil gå glipp av – Eurovision-entusiast eller ei!

Billetter i salg via Ticketmaster Norge fredag 19. juli klokken 12:00