Dropkick Murphys - Oslo, Oslo Spektrum

03 feb 2020
Når 03 feb 2020
By Oslo

Dropkick Murphys til Oslo Spektrum

Boston-bandet Dropkick Murphys er kjent for å være et helt fantastisk liveband og spilte for et stappa Oslo Spektrum i fjor. Det er en glede å melde at de nå returnerer til Norge og Oslo Spektrum 3. februar 2020!

Bandet har med sin blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk blitt et internasjonalt fenomen med en stadig voksende fanbase verden over. De har sjarmert publikum med sine fantastiske konserter og energiske musikk. På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri og har flere ganger trollbundet det norske publikum med utsolgte konserter på både Sentrum Scene og i Oslo Spektrum.

«Dropkick Murphys oser rutine og spilleglede, og det smitter vanvittig godt over på publikum.» - Musikknyheter

Dropkick Murphys ble dannet i Massachusetts, USA i 1996, hvor de startet å spille i kjelleren til en barberer i nabolaget. Med sterk lokal forankring i hjemstadens dype irske røtter har gruppas konserter under den årlige St. Patrick’s Day for lengst blitt legendariske, og nærmest en turistattraksjon i seg selv. I 2006 bidro de med musikk til den Oscar-vinnende Martin Scorsese filmen «The Departed», som skaffet de et enda større publikum verden over.

”Dropkick Murphys er en av tidenes beste live-band. Deres eksplosive fremføring av en høyoktan konsert er helt klart unik opplevelse som jeg unner alle å oppleve en gang.” – Peer Osmundsvaag, promotør i All Things Live Norway

Velkommen til en av vinterens mest underholdene kveld på Oslo Spektrum. Vi garanterer feststemning!