Mari Boine

Kjøp billetter
Få billetter
06 feb 2020
Når 06 feb 2020
By Oslo

Vi gjentar den formidable suksessen fra i år, og markerer samisk nasjonaldag med Mari Boine også i 2020 – denne gang med fantastiske Ingeborg Oktober som support.

I fjor sørget Mari Boine for utsolgt hus og stormende jubel, så vi skal selvsagt gjøre dette til en tradisjon. «Mari Boine – Norges beste vokalist,» skrev VG da de nylig anmeldte hennes gjesteopptreden hos Åge Aleksandersen i Oslo Spektrum, og det er nok ikke mange som er uenig i det. Hennes unike stemmeprakt har gjort henne kjent over hele verden. Hun avsluttet nylig sin USA-turné i legendariske Red Rocks utenfor Denver – hele turneen var veldig godt besøkt, og samtlige steder har invitert henne tilbake allerede!

Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi. Hun har også blitt hedret for dette med en lang rekke utmerkelser som kan ta pusten fra de fleste, som Spellemannspriser (inkludert hedersprisen), Rockheim Hall of Fame og Nordisk Råds Musikkpris. Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer liveopptredener som kan ta pusten fra alle og enhver. Hvilken bedre måte å feire samenes nasjonaldag enn med Mari Boine på Rockefeller!

Bill. kr. 400,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 19.00.

FLERE DATOER

22 aug 2020
Mari Boine Gitarer ved fjorden, Drøbak
I salg nå