Melanie Martinez

06 feb 2020
Når 06 feb 2020

Melanie Martinez til Sentrum Scene!

Melanie Martinez har gjort kometkarriere med hits som «Dollhouse» og «Pity Party» – men har en unik tilnærming til liv og virke som går langt ut over det musikalske.

Hun beskriver selv musikken sin som «veldig mørk og ærlig», og som «hiphop-inspirerte beats med nostalgiske, barnslige lyder som leketøy og spilledåser». Få i popbransjen i dag utviser større kreativitet og innovasjon og har større integritet enn multitalentet Melanie Martinez. 24-åringen er sanger, komponist, regissør, forfatter og designer, og tar historiefortelling til en helt ny dimensjon i sitt musikalske univers.

På debuten «Cry Baby» i 2015 regisserte hun selv lett surrealistiske videoer til alle låtene, spunnet rundt traumene til albumets «hovedkarakter» Cry Baby. Videoene har over én milliard avspillinger. Oppfølgeralbumet «K-12» – med en 90-minutters film som følger med – er nok en kunstnerisk triumf. Martinez setter en ny standard i parringen av musikk og film, og også denne gang har hun både manus og regi på filmen.

Også konsertene hennes er noe for seg selv, og beskrives som en feiring av individualitet, empati og betingelsesløs kjærlighet – så her er er det bare å glede seg til en unik og annerledes konsertopplevelse!