Highasakite

09 feb 2020
Når 09 feb 2020
By Oslo

Highasakite til Operaen!

Høstens klubbturné er allerede offentliggjort. Nå røper Highasakite at de spiller i Den Norske Opera & Ballett 9. februar 2020!

Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.”

Slik oppsummerte iTromso konserten tidligere i vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte vårturné.

I februar slapp Highasakite sitt fjerde album; Uranium Heart til strålende anmeldelser. Aftenposten og Dagsavisen kastet blant annet en femmer på terningen, singelen «Elastic State Of Mind» var nummer én på norsk radio flere uker høsten 2018, og alle singlene fra albumet ble listet på radiokanaler som P1, P13 og P3.

Uranium Heart-turneen har tatt Highasakite rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og bandet har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen. Highasakite har allerede annonsert en omfattende klubbturné i Norge i høst, og nå røper de altså at de står på scenen i Den Norske Opera & Ballett neste år.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.