MoStack

23 feb 2020
Når 23 feb 2020
By Oslo

MoStack til Parkteatret

Den britiske rapperen og låtskriveren MoStack ga ut debutalbumet Stacko til svært gode anmeldelser tidligere i år. Vi har jobbet lenge med å få han til Norge og det er derfor stor stas å dele at han gjester Parkteatret 23. februar!

Montell Daley, best kjent under scenenavnet MoStack, er fra Hornsey i Nord-London. Han gikk fra å lage musikk om stedet han vokste opp i til å fokusere på dypere, mer personlige temaer. Han dukket først opp på scenen i 2014, da han ga ut singelen «No Buddy» gjennom Link Up TV’s YouTube-kanal. Singelen fanget raskt oppmerksomheten til britiske rap-fans, noe som førte til at han varmet opp for Stormzy på hans turné sent i 2015. Det følgende året ga han ut sin debut-mixtape, Gangster with Banter, noe som bekreftet hans lekende, men seriøse tilnærming.

Han brukte resten av 2016 og tidlig 2017 på turné og til å bygge sin fanbase. Sommeren 2017 ga han ut sin andre mixtape, High Street Kid, som inneholdt samarbeid med blant annet J Hus, MIST, Jiggz... og Krept.

MoStack er en av UKs mest fremadstormende artister og har et ubegrenset antall av samarbeid med noen av sjangerens toppartister og DJer. I tillegg til flere BBC 1XTRA-listeplasseringer under beltet.

Han har kjent for sine energiske konserter og har delt scener med artister som Sneakbo, J Hus og Tinie Tempah. Personlig er han mystisk og gir svært få intervjuer.

Debutalbumet Stacko er hans første på Universal Music og ble gitt ut i juni i år til stor jubel fra fans. Albumet debuterte på 3. plass i England og fortsetter med det Mostack kan best - lekne, smarte, morsomme tekster, livlig produksjon og hans svært unike stemme. Singelen «Fashion Week» med AJ Tracey har nå over 42 millioner avspillinger på Spotify og vokser hver dag som går.