MoStack

Kjøp billetter
Få billetter
23 feb 2020
Når 23 feb 2020
By Oslo

MoStack til Parkteatret

Den britiske rapperen og låtskriveren MoStack ga ut debutalbumet Stacko til svært gode anmeldelser tidligere i år. Vi har jobbet lenge med å få han til Norge og det er derfor stor stas å dele at han gjester Parkteatret 23. februar!

Montell Daley, best kjent under scenenavnet MoStack, er fra Hornsey i Nord-London. Han gikk fra å lage musikk om stedet han vokste opp i til å fokusere på dypere, mer personlige temaer. Han dukket først opp på scenen i 2014, da han ga ut singelen «No Buddy» gjennom Link Up TV’s YouTube-kanal. Singelen fanget raskt oppmerksomheten til britiske rap-fans, noe som førte til at han varmet opp for Stormzy på hans turné sent i 2015. Det følgende året ga han ut sin debut-mixtape, Gangster with Banter, noe som bekreftet hans lekende, men seriøse tilnærming.

Han brukte resten av 2016 og tidlig 2017 på turné og til å bygge sin fanbase. Sommeren 2017 ga han ut sin andre mixtape, High Street Kid, som inneholdt samarbeid med blant annet J Hus, MIST, Jiggz... og Krept.

MoStack er en av UKs mest fremadstormende artister og har et ubegrenset antall av samarbeid med noen av sjangerens toppartister og DJer. I tillegg til flere BBC 1XTRA-listeplasseringer under beltet.

Han har kjent for sine energiske konserter og har delt scener med artister som Sneakbo, J Hus og Tinie Tempah. Personlig er han mystisk og gir svært få intervjuer.

Debutalbumet Stacko er hans første på Universal Music og ble gitt ut i juni i år til stor jubel fra fans. Albumet debuterte på 3. plass i England og fortsetter med det Mostack kan best - lekne, smarte, morsomme tekster, livlig produksjon og hans svært unike stemme. Singelen «Fashion Week» med AJ Tracey har nå over 42 millioner avspillinger på Spotify og vokser hver dag som går.