Mabel

08 mar 2020
Når 08 mar 2020
By Oslo

Mabel til Rockefeller

Det unge R&B-stjerneskuddet Mabel, med hiter som blant annet «Don’t Call Me Up» og «Finders Keepers», slipper sitt debutalbum High Expectations 2. august. Den 8. mars, på selveste kvinnedagen, avslutter talentet Europaturneen på Rockefeller!

Mabel McVey er et rent og ufiltrert sangtalent og en uanstrengt historieforteller. Hennes instinktive melodigave strekker seg langt utover hennes tjuetre år.

"Mabel has cemented herself as one of the most exciting (and consistently great) British talents"- Gay Times

Hun har gjort sterkt inntrykk siden hun brøt gjennom med utgivelsen av «Know Me Better» i 2015. Singelen ble stille og rolig utgitt på hennes personlige SoundCloud, men var ikke hemmelig lenge. Låta spredte seg raskt og Mabel ble et friskt og spennende navn blant en helt ny generasjon R&B-entusiaster.

I løpet av kort tid har Mabels vekst, både musikalsk, følelsesmessig og visuelt, vært ekstraordinær. Hennes store gjennombrudd kom med singelen «Finders Keepers» i 2017. Sangen gikk platina, tilbrakte 5 uker på topp 10-listen og førte til Mabels første BRIT Awards-nominasjon.

Over 2 millioner solgte singler og en halv milliard streams fulgte. Mabel har blitt en av Storbritannias stjerner, med sanger som handler om alt fra identitet, utfordringer i moderne relasjoner og til det å utarbeide hvem man er og hva man vil. Hun har hele tiden vært åpen om at hun har slitt med angst og mener det er viktig å kunne godta at man også har dårlige dager.

Being a creative person, I want to feel the highs and the lows.” – Mabel

Hun har gått fra å spille nervøse, intime show til å turnere med Harry Styles og til å selge ut egne konserter verden rundt. Mabel blir større og større og opplever stadig flere surrealistiske ting underveis. Inkludert å spille på Wembley Stadium iført en kattedrakt av merket Burberry og et regnbueflagg.

Vi gleder oss skikkelig til fortsettelsen og til konserten på Rockefeller 8. mars!