HYUKOH

20 apr 2020
Når 20 apr 2020
By Oslo

HYUKOH til Rockefeller

Det sør-koreanske indiebandet 혁오 HYUKOH er enormt store i Korea og fanbasen vokser i rekordfart over hele verden. De spilte en imponerende konsert på Øyafestivalen i sommer og den 20. april returnerer de til Oslo og denne gangen Rockefeller!

HYUKOH debuterte med EPen 20 i 2014 og singelen "Wi Ing Wi Ing", fra samme EP har i dag nesten 14 millioner (!) streams på Spotify.


Bandet består av OHHYUK på vokal, gitar og som produsent, DONGGEON på bass, HYANJAE på gitar og INWOO på trommer. OHHYUK hadde erfaring som artist både i Kina og Korea, som soloartist og med band.

Kort tid etter debuten ble bandet et av de mest populære bandene i Korea, men fanbasen vokste fort og de har nå følgere fra hele verden, noe som er sjeldent med band fra Asia.

HYUKOH uttrykker essensen av det å være ung – vill og fri, men samtidig ensom og på leting etter seg selv. De har sin helt egen stil som uttrykkes gjennom musikken, men også med sine konsekvente musikkvideoer, stil og show.

I 2017 turnerte bandet i 25 forskjellige byer i Asia, men også i Nord-Amerika og Europa. I 2018 ga de ut EPen 24 og turnerte rundt i verden.

De har høstet flere store priser og i 2018 stakk de av med både Korean Music Awards for “Best Modern Rock Album” og 2018 Golden Disk Awards for “Best Rock Band”. Året før vant de Mnet Asian Music Awards for “Best Band Performance” i 2017, så det er bare å glede seg til konserten på Rockefeller i april!