Avlyst! Craig David

02 mai 2020
Når 02 mai 2020
By Oslo

Craig David til Sentrum Scene

Denne konserten er dessverre avlyst.

Craig Davids TS5 har spilt for halvannen milion mennesker, og nå tar han med seg et av verdens mest populære partykonsepter og lager fest i Oslo og på Sentrum Scene 2. mai!

Craig Davids TS5-sett er en kombinasjon der han både dj-er og synger – regn med old skool-anthems fra R&B til swing beat, fra garage til bashment, nye househits og selvfølgelig hans egne klassikere.TS5 startet som en eksklusiv fest i Miami i Davids penthouse-leilighet – men har i dag besøkt de største klubbene og solgt ut en lang rekke venues verden rundt. Mer enn 1.5 millioner mennesker har tatt del i TS5, og konseptet er en kraft som vokser med uforminsket styrke – blant annet spilte han for 100.000 publikummere på Pyramid Stage på Glastonbury, og O2 Arena to ganger tidligere i år.

Neste år er det 20-årsjubileum for det kritikerroste debutalbumet «Born To Do It», som toppet listene verden over. Før solosuksessen med superhits som «Fill Me In», «Seven Days» og Artful Dodgers «Re-Rewind» jobbet David mye som dj i Storbritannias klubbmiljø. Parallelt med TS5 har David fortsatt å gi ut musikk med stor suksess, og har i dag solgt mer enn 15 millioner album, med 14 topp 10-hits, og solgt til multi-platina-status i mer enn 20 land.