Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland til SALT

02 aug 2020
Når 02 aug 2020
Hvor SALT
By Oslo

Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland til SALT

Etter en utsolgt utekonsert under hjella på SALT i fjor er det en glede å melde at Bjørn Eidsvåg returnerer til SALT til sommeren. Denne gangen deler han scene med Sigvart Dagsland.

Høsten 2019 slo to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland la ut på en omfattende turné sammen. Etter en nærmest utsolgt turné over hele landet, er det klare for å fortsette suksessen i 2020.

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i tiden fremover. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være riktig valg», humrer Eidsvåg.

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg:

«Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt.
Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne. Og da var jo valget enkelt

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

FLERE DATOER

18 jun 2020
Bjørn Eidsvåg Kafé Skuret, Trondheim
Utsolgt
20 jun 2020
Bjørn Eidsvåg Steinkjerfestivalen, Steinkjer
I salg nå
02 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Café Generalen, Kristiansand
I salg nå
04 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Kongsberg Jazzfestival, Kongsberg
I salg nå
09 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Tysnesfest, Tysnes
I salg nå
11 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Vikedal Roots Music Festival, Vikedal
I salg nå
17 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Mølen
I salg nå
17 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Vinjerock, Eidsbugarden
Utsolgt
18 jul 2020
Bjørn Eidsvåg Malakoff Rockfestival, Nordfjordeid
I salg nå
02 aug 2020
Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland SALT, Oslo
I salg nå