Daði Freyr - UTSATT

21 nov 2020
Når 21 nov 2020
Hvor BLÅ
By Oslo

Daði Freyr til Blå

UTSATT KONSERT - ny dato 15. mars 2021
Av hensyn til publikum og involverte, flyttes konserten med Daði Freyr til ekstrakonserten på Vulkan Arena 15. mars 2021. Billetten du har til BLÅ vil være gyldig for ny dato.

Vi gleder oss veldig til å se dere der!

Daði Freyr og bandet Gagnamagnið skulle vært Islands Eurovision-bidrag i 2020 med forhåndsfavoritten «Think About Things». Slik ble det ikke, men fortvil ei, den 21. november kan du få med deg stjerneskuddet på Blå!

Think About Things” is insanely catchy, has a swinging funky rhythm, an undeniable chorus and a joyous, carefree vibe. Daði performs the song with a band in which his wife plays keys and he sings the song for their baby daughter, as he is wondering what she is thinking about things now.” – A Bit of Pop Music

Musikk og familie er det viktigste for Daði Freyr. Det er det som driver ham fremover, inspirerer ham, og holder han i kontakt med Island, det intime og sammenslåtte samfunnet han alltid har beundret.

Han er en artist som er opptatt av det intrikate arbeidet med poplåta. Sammen med gruppen Gagnamagnið – direkte oversatt “dataplan” - utstråler låta “Think About Things» all den glede Eurovision kan gi, samtidig som den tilbyr noe dypt autentisk og nytt. Det er en uimotståelig gledelig sang, hvor hvert instrument får plass til å uttrykke seg.

Daði jobbet med den islandske regissøren Guðný Rós Þórhallsdóttir og fotografen Birta Rán Björgvinsdóttir for å få drømmene om musikkvideoen til virkelighet. I ukene før den islandske finalen gikk videon viralt ved at høyprofilerte amerikanske Twitter-profiler delte musikkvideoen.

Låta er laget for å bli sett av verden og vi gleder oss veldig til å oppleve han og resten av hans fantastiske låter live på Blå 21. november.