Giant Rooks / FLYTTES!

01 jun 2020
Når 01 jun 2020
By Oslo

Giant Rooks til Krøsset!

Konserten med Giant Rooks er dessverre utsatt, men ny dato kommer! Kjøpte billetter er fortsatt gyldige.

Tyske Giant Rooks har nettopp gitt ut EPen Wild Stare, vært på turné med store band som The Temper Trap og Mighty Oaks og spilt på store festivaler i inn- og utland. Den 11. mai inntar de Krøsset!

“A band destined for very big things.” – Bristol Post

Indiebandet, som består av sangeren Frederik Rabe, gitaristen Finn Schwieters, bassisten Luca Göttner, keyboardisten Jonathan Wischniowski og trommis Finn Thomas, har kommet en lang vei fra de startet i Tyskland i 2015.

De ga ut sin debutEP New Estate i 2015 til strålende anmeldelser og fulgte opp med EPen Wild Stare nå i 2019. Bandet er et av de mest lovende og fremadstormende bandene i Tyskland om dagen. Wild Stare viser deres brede musikalske spekter, deres talent og smittende ro.

Giant Rooks vokser og har allerede landet en internasjonal plateavtale med Irrsinn/Universal. De er like vant med å spille i Manchester og London som å spille i Berlin og Hamburg. Venuene blir bare større og større, billettene selges ut fortere og store deler av turneen er utsolgt allerede.

Gutta er fortsatt bare i tjueåra og hvis de fortsetter å skrive like kjapt og intenst er det ikke lenge til de er et navn på alles lepper. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å se de live på Krøsset!