2 x Kari, Ola og Lars Bremnes

18 okt 2020
Når 18 okt 2020
By Oslo

Kari, Ola og Lars Bremnes til Operaen!

Sommeren 2018 møttes Kari, Lars og Ola Bremnes igjen på en scene, etter mange år hver for seg. Det var en invitasjon fra Festspillene i Nord-Norge som trigget lysten hos de tre, til å lage nye sanger og synge sammen igjen. De fikk med seg et drømmelag av musikere og skapte konserten "Eternitt", for to utsolgte hus og glovarm begeistring.

- Helt siden da har vi hatt et stort ønske om å gjøre denne konserten i Operaen, sier Kari. - Mye skal klaffe for å få det til, så det er fantastisk at det nå endelig blir virkelighet.

Langs kysten vår står ennå mange hus fra femti og sekstitallet, kledt i eternitt. Eternitt er avledet av det engelske ordet for evighet: Eternity.


Men kan egentlig noe vare evig?


For mer enn hundre sanger siden kom albumet «Soløye» ut med Kari, Ola og Lars Bremnes. Sammen trakk søskentrioen fulle hus over hele landet og fikk Spellemannpris året 2000.
Siden da har de hver for seg gitt ut flerfoldige album som har blitt varmt mottatt av et stadig voksende publikum.
Selv om de kunstnerisk har hatt forskjellige løp siden «Soløye», har de holdt tett kontakt. Det har resultert i sanger som «E du nord» og den nå svært så aktuelle «Du e min sønn».

Konserten med 3 x Bremnes byr på ei blanding av nye sanger og sanger som har vært med noen år. Med seg har de Ragnhild Furebotten (fele), Bengt Hanssen (tangenter), Terje Nohr (gitarer), Petter Unstad (bass), og Erland Dalen (trommer/perkusjon). David Solheim (lyd) og Tor Ditlevsen (lys).
Og sammen er de eternitt!