Lime Cordiale / NY DATO

03 feb 2022
Når 03 feb 2022
By Oslo

Lime Cordiale til Krøsset

NY DATO!
Kjøpte billetter er gyldige.

Den australske poprock-duoen Lime Cordiale turnerte uten stopp i 2019. De er kjent for å være fantastiske live og vi gleder oss derfor veldig til de inntar Krøsset 3. februar 2022!

2019 var et stort år for brødrene Louis og Oli Leimbach, bedre kjent som Lime Cordiale. De kommer fra Sydneys nordlige strender og har hittil levert strålende hits som «Dirt Cheap» (som landet på plass nr. 86 i triple j’s Hottest 100 i 2018), «Temper Temper» og «Inappropriate Behaviour». De har allerede en solid base med dedikerte fans med deres helt eget image som surfe-rockere og er kjent for å være enormt gode live.

Etter å ha turnert uten stopp og solgt ut headliner-shows i Australia og New Zealand gjennom store deler av 2019, feiret de suksessen av deres andre årlige utsolgte event, The Squeeze, en minifestival hvor bandet setter sammen en spektakulær line-up av australske artister.

Uten tegn til å stoppe fortsatte Lime Cordiale deres uendelige sommer med sin største headliner-turné i New Zealand og Australia noensinne gjennom oktober, november og desember.

I 2021 er de klare for å innta Europa og vi gleder oss til intimkonsert på Krøsset 21. mai!