Oh Wonder

07 nov 2020
Når 07 nov 2020
By Oslo

Oh Wonder til Rockefeller!

Altpop-duoen Oh Wonder kommer endelig tilbake til Norge og Rockefeller 7. november! Sist paret gjestet landet var for et utsolgt Parkteatret i 2017, og denne gangen tar de med seg det flunkende nye albumet No One Else Can Wear Your Crown, med blant annet låta «Happy» som raskt ble lista på p3.

Oh Wonder er en av Storbritannias best bevarte hemmeligheter. Det som startet med den relativt beskjedne ambisjonen om å gi ut en låt hver måned i et år, forandret raskt livene til Josephine Vander Gucht og Anthony West.

Fem år, to milliarder streams og mer enn en million platesalg globalt – i tillegg til et topp 10-album i Storbritannia og utsolgte konserter over hele verden – har ført Oh Wonder dit de befinner seg i 2020. En moderne suksesshistorie, som av alle ting ser ut til å ha vært en gledelig tilfeldighet. Det samme kan sies om vennskapet mellom Josephine og Anthony. Deres magnetiske intimitet av og på scenen har utviklet seg (som så mange fans spekulerte i) til et romantisk forhold, med alle dets opp- og nedturer som følger med det å leve, jobbe og gjøre omtrent alt sammen.

NOECWYC is made up of all the things that Oh Wonder do best”. – The Line of Best Fit

No One Else Can Wear Your Crown ble gitt ut 7. februar i år og er spilt inn i deres eget hagestudio i London. Det er vanskelig å ikke høre gjennom albumet uten å sitte igjen med en god følelse og ryktene tilsier at de låter bedre live enn noen gang. Det handler om de store spørsmålene, hvordan man skal jobbe og leve med en partner, men også de hverdagslige dramaene, som hva som skjer med den adopterte hunden når de skal tilbake på turné.

Albumet er et ærlig og restituerende sett med låter som tilbyr en kjærkommen motgift til våre turbulente tider, fra et band som skriver sin egen lyse fremtid. Sees til en uforglemmelig kveld på Rockefeller 7. november!