Oscar Jerome

29 okt 2020
Når 29 okt 2020
By Oslo

Oscar Jerome til Krøsset

London-baserte Oscar Jerome er et av jazzverdenens mest interessante nye talenter. Musikken hans har allerede trukket til seg et globalt publikum, og det uten å ha gitt ut sitt første album. Den 29. oktober inntar gitarvirtuosen Krøsset!

Fra å spille med kollektivet Kokoroko til å turnere i Australia, Oscar Jeromes forkjærlighet for melodier tiltrekker seg fans overalt. Den Norfolk-fødte gitaristen har funnet sitt spirituelle hjem i Londons kaleidoskopiske jazz-scene sammen med kollegaer som Sons Of Kemet og Ezra Collective. Han ga ut sin debut-EP i 2016, men har allerede hatt privilegiet av å dele scene med blant annet Lianne La Havas og selveste Kamasi Washington.

Som tidligere student ved den anerkjente skolen Trinity Laban Conservatoire, som inkluderer medstudenter som Fela Kuti og Tom Misch, har han mottatt ros fra blant annet Annie Mac, BBC Radio 6 Music og gjennomført en turné bestående av utsolgte konserter fra USA til Rotterdam.

Med debutalbumet fortsatt under arbeid, ga han i 2019 ut konsertalbumet, Live In Amsterdam, nettopp fordi han mener energien og improvisasjonen til bandet hans er sentralt og vanskelig å fange i et studio.

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 22. mai