Rammstein

24 jul 2022
Når 24 jul 2022
Hvor Bjerke Travbane
By Oslo

Rammstein til Bjerke Travbane

Konserten som skulle blitt avholdt på Leangen Travbane i Trondheim den 25. juli 2021 er dessverre avlyst på grunn av Covid-19. Den gode nyheten er at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som har billett til Trondheim, vil få nye billetter til showet i Oslo om de ønsker det.

Konserten i Oslo vil avholdes på Norges nye stadionarena, Bjerke Travbane. Startskuddet til «Stadion-Bjerke» blir med pyroheltene Rammstein og deres majestetiske liveshow.

Kjøpte billetter vil være gyldig.

Rammstein ga ut sitt syvende album i 2019, som gikk rett toppen av albumlistene i flere europeiske land. Deres påfølgende turné solgte ut på rekordtid, og sanket begeistrede anmeldelser fra både kritikere og fans.

I 2019 inntok Rammstein, sammen med 30.000 tilskuere, Ullevaal Stadion med den største sceneproduksjonen på norsk jord. Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre. Alle anmeldelser gav soleklare seksere og VG konstaterte at «en kveld i rocketeateret blir neppe villere – eller mer tilfredsstillende – enn dette».

Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Norges splitter nye konsertsted den 24. juli 2022!

Lurer du på noe?  
Sjekk om du finner svar på spørsmålet ditt HER, eller send en e-post til info.no@allthingslive.com. Vi svarer deg så fort vi kan!