Steve Hackett

16 nov 2021
Når 16 nov 2021
By Oslo

Steve Hackett

NY DATO: Konserten er flyttet til 16. november 2021.

Den svært talentfulle og innovative musikeren Steve Hackett, kanskje best kjent som gitaristen i Genesis, har spilt flere fantastiske konserter i Norge de seneste årene. Den 16. november er han tilbake på Sentrum Scene.

Steve Hackett har gitt ut over tretti soloalbum, i tillegg til sine syv med Genesis, og ett med supergruppen GTR, som han gjorde sammen med Steve Howe fra Yes og Asia.

Med Genesis har Steve produsert svært fine øyeblikk, alt i fra sensitiviteten i hans akustiske sound på Horizons and Blood on the Rooftops til de dramatiske rockegitarsoloene på Firth of Fifth and Fountain of Salmacis. Mens han jobbet med solokarrieren utviklet han en eksepsjonell bredde, krysset musikalske grenser og brukte lyder og instrumenter fra alle deler av verden. 

Siden 2013 har Steve Hackett reist rundt med sine høyt anerkjente turneer. De spenner over de fantastiske årene i Genesis og deres klassiske linje med Gabriel, Collins, Banks og Rutherford, men inkluderer også et solid repertoar av hans meget suksessrike solokarriere.

Anmeldelser fra Steves siste utsolgte turné, som kombinerte debutsoloalbumet Spectral Mornings, Genesis’ Selling England By The Pound og høydepunkter fra hans siste soloalbum At The Edge Of Light, beviser uten tvil hans høydepunkt i karrieren.

Og nå, for 2020, er Steve stolt av å kunngjøre at han vil turnere med Genesis’ livealbum, Seconds Out, som ble spilt inn på deres konsert i Palais de Sport i Paris i juni 1977. Han støttes av noen av de beste musikerne på planeten, og turneen lover å overgå Steves store suksess i 2019.

Vi er stolte av å presentere Steve Hackett og gleder oss til et storslagent show! Du kommer ikke til å bli skuffet.