Utsatt! Cigarettes After Sex

Kjøp billetter
Få billetter
03 apr 2020
Når 03 apr 2020
By Oslo

Cigarettes After Sex til Rockefeller

Konserten er dessverre utsatt. Vi jobber på spreng for å finne ny dato og kommer tilbake til dere så fort vi vet når det blir.

Takk for tålmodigheten og ta vare på hverandre!

Cigarettes After Sex, med deres kritikerroste drømmepop, har bygget seg opp et stort publikum og minner om en unik blanding av Beach House og The xx. Den 3. april gjester de Oslo og Rockefeller!

Musikken til Cigarettes After Sex fremkaller ikke bare den euforiske følelsen som ligger i selve bandnavnet, men klarer på et vis å gjenskape følelser som bare finnes i romantiske filmer; oppslukende, nostalgisk og intenst visuell. Det er disse unike egenskapene som har gjort det mulig for kjærlighetslåtene til Cigarettes After Sex å begeistre i utallige land.

«By rights, Cigarettes After Sex should sound like stragglers, late to the dreampop revival party; instead, they sound like the best band it’s produced”. – The Guardian

Bandet ble dannet av låtskriver og frontfigur Greg Gonzales i El Paso, Texas i 2008. Deres første EP, I, ble spilt inn i løpet av en natt i en trappeoppgang på et universitet i Texas. EPen var tydelig inspirert av Trinity Session, Cocteau Twins, Red House Painters, Mazzy Star og tidlig 60-talls sound. Singelen «Nothing’s Gonna Hurt You Baby» ble en megasuksess og har i dag over svimlende 61 millioner avspillinger på Spotify.

Gonzales, med bandmedlemmene Randy Miller på bass, Jacob Tomsky på trommer og Josh Marcus på keyboard, spilte inn det selvtitulerte debutalbumet fra 2017 på bemerkelsesverdige tre dager. Rolling Stone og Pitchfork løftet dem frem som nykommere med en spennende fremtid.

I fjor imponerte Kvartetten på Piknik i Parken, varmet opp for Nick Cave på hans USA-turné og har spilt på festivaler rundt i Europa.

Intensiteten og samholdet mellom det musikalske landskapet og tekstene, får lytterne til å elske kjærlighetslåtene til Cigarettes After Sex. Vi gleder oss til en kveld med drømmende pop på Rockefeller!