boy pablo

09 apr 2021
Når 09 apr 2021
By Oslo

boy pablo til Sentrum Scene

boy pablo slipper det etterlengtede debutalbumet, Wachito Rico, i oktober. Den 9. april blir det fest og feiring med popsensasjonen på Sentrum Scene!

Det er faktisk så kort tid tilbake som i 2017 at boy pablo (Nicolas Muñoz) slapp singelen "Everytime", selv om det kanskje føles lenger siden. Det er ikke rart med tanke på alt som har skjedd på den korte tiden. Den bare 21 år unge bergenseren må utvilsomt sies å være en av de raskest voksende popsensasjonene vi har sett fra Norge de seneste årene, hvor vi ikke bare har fått oppleve en energisk og friskt pust av en artist som har turnert for utsolgte spillesteder verden over, vært overalt i internasjonal media og radio, men også tatt i mot flere priser og vokst seg til å bli en av vår tids store musikkeksporter.

Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Med offentliggjøringen av det etterlengtede debutalbumet og slippet av singlene «hey girl» og «honey», sammen med de fantastiske videoene og historien om den krøllete karakteren (og alter egoet) Wachito Rico, har fanbasen steget ytterligere flere hakk. Serien fortsetter nå med singlene «rest up» og b-siden «people», begge låter som handler om mental helse, ensomhet og depresjoner. Men, selv om låtene denne gangen har en noe mørkere undertone, er de fortsatt ugjenkjennelige boy pablo-låter med den lett bekymringsfrie, opptempo og catchy vibben.

Hovedsal: ID 18 år
Galleriet: Fri alder

FLERE DATOER

27 feb 2021
boy pablo Forum Scene, Bergen
I salg nå
10 apr 2021
boy pablo Folken, Stavanger
I salg nå
16 apr 2021
boy pablo Studentersamfundet i Trondheim, Trondheim
I salg nå
17 apr 2021
boy pablo Studentsamfunnet Driv, Tromsø
I salg nå
19 jun 2021
boy pablo OverOslo, Oslo
Utsolgt