Daði Freyr - Ekstrakonsert!

15 mar 2021
Når 15 mar 2021
By Oslo

Daði Freyr - ekstrakonsert på Vulkan Arena

Daði Freyr og bandet Gagnamagnið skulle vært Islands Eurovision-bidrag i 2020 med forhåndsfavoritten «Think About Things». Slik ble det ikke, men heldigvis ble de booket til å spille på Blå i November. Denne konserten ble raskt utsolgt, derfor er det med stor glede at vi kan meddele at det er satt opp ekstrakonsert på Vulkan Arena den 15. mars 2021!

Think About Things” is insanely catchy, has a swinging funky rhythm, an undeniable chorus and a joyous, carefree vibe. Daði performs the song with a band in which his wife plays keys and he sings the song for their baby daughter, as he is wondering what she is thinking about things now.” – A Bit of Pop Music

Musikk og familie er det viktigste for Daði Freyr. Det er det som driver ham fremover, inspirerer ham, og holder han i kontakt med Island, det intime og sammenslåtte samfunnet han alltid har beundret. 

Han er en artist som er opptatt av det intrikate arbeidet med poplåta. Sammen med gruppen Gagnamagnið – direkte oversatt “dataplan” - utstråler låta “Think About Things» all den glede Eurovision kan gi, samtidig som den tilbyr noe dypt autentisk og nytt. Det er en uimotståelig gledelig sang, hvor hvert instrument får plass til å uttrykke seg.

Daði jobbet med den islandske regissøren Guðný Rós Þórhallsdóttir og fotografen Birta Rán Björgvinsdóttir for å få drømmene om musikkvideoen til virkelighet. I ukene før den islandske finalen gikk videon viralt ved at høyprofilerte amerikanske Twitter-profiler delte musikkvideoen.

Låten ble laget for å bli sett av verden, men den har også bidratt til en hurtig voksende fanskare for Dadi Freyr. Suksessen har nå dratt langt forbi Eurovision låten, og lovordene for bandet og musikken vil ingen ende ta.

Vi gleder oss enormt til å oppleve han og resten av hans fantastiske låter live på Vulkan Areana den 15. mars 2021