L'Impératrice

22 mar 2022
Når 22 mar 2022
By Oslo

L'Impératrice til Parkteatret!

Ny dato: Konserten med L'Imperatrice er flyttet til 22. mars 2022. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Franske L’Impératrice selger ut konsertsteder verden over, og lager drømmende 70-tallsdisco kombinert med deres egne moderne tvist. De har nettopp sluppet singelen «Anomalie bleue», som er en pirrende forsmak på et etterlengtet andrealbum i januar 2021.

Bandet imponerte med deres virtuelle show tidligere i år, og om konserten sa NME;

L’Impératrice promise to be dance-pop pioneers, bringing dance and disco into the 21st Century. Their show was a masterclass in doing a virtual show with thoughtfulness, artistry and fun: it was another game changer for showing just what this new medium can really achieve.

Sekstetten består av Charles de Boisseguin, som grunnla bandet i 2012 på keyboard, Hagni Gwon på keyboard, David Gaugué på bass, Achille Trocellier på elektrisk gitar, Tom Daveau på trommer, og Flore Benguigui, som ble med i bandet i 2015, på vokal.

Etter å ha spilt instrumentalmusikk og turnert sammen i flere år, var det først da de møtte jazzsangeren Flora Benguigui at ting virkelig begynte å skje.

EPen Odysée fra 2015 viste deres store låtskrivertalent, og siden da har profilen deres i Frankrike vært skyhøy. De ga ut debutalbumet Matahari i 2018 til stor begeistring.

Singelen «Fou» (og den engelske versjonen «Exit») ble gitt ut tidligere i år. Denne enestående, funky låta er det første vi hørte fra bandet etter to år på turné og debutalbumet fra 2018. Den er produsert, mikset og mastret av et stjernelag av musikere, og er en pirrende forsmak på hva som kommer.