Linn Koch-Emmery

16 okt 2021
Når 16 okt 2021
By Oslo

Linn Koch-Emmery til John Dee!

Indie-stjerneskuddet Linn Koch-Emmery kommer til Oslo 16. oktober 2021 og inntar John Dee med et rykende fersk debut album i baggen!

Siden debuten i 2017 har Linn Koch-Emmery raskt etablert seg på den internasjonale indiescenen og hennes svevende og gitardrevne pop/grunge-låter har gått rett inn i hjertet til enhver indiefan.

Debutalbumet «Being The Girl» (2021) er et glimerende eksempel på hvordan moderne indierock kan høres ut i 2021. Albumet består av de anerkjente singlene «Hologram Love», «Linn RIP» og «Blow My Mind», som alle fikk sterk radiostøtte i Sverige, Norge, England og USA. Albumet er beskrevet som Linn sine egne dagbokoppføringer som gjenspeiler deler av livet hennes. Fra hun som 12-åring begynte å lytte til amerikanske og britiske 90-tallsband til hun lærte sine første akkorder på en lånt gitar.

För mig har låtskrivande alltid handlat mer om känsla än finess. I min värld är den bästa låten en plats där man kan gråta och springa samtidigt, som balanserar på gränsen mellan eufori och ledsamhet. Det här albumet innehåller allt ifrån rättframma gitarrpop-låtar, personliga känslohål till rakt av dagboksanteckningar och mörk humor med ironi som ett slags försök till självdistans” - Linn Koch-Emmery

«Being The Girl» er oppfølgeren til EPen «Waves» fra 2018, som blant annet førte til prisen «Future Artist» av P3 og Koch-Emmerys første europaturné med over 60 spillejobber.

Linn Koch-Emmery er kommet for å bli, og «Being the Girl» er en fantastisk debut med majestetiske gitarpop-juggernauts gjennomsyret av ektefølte og knyttnevepumpende melodier.

Vi ser frem til en konsert der shoegazey gitarriff møter grunge-pop møter en anelse Americana når hun inntar scenen på John Dee den 16. oktober i år!