Mando Diao

15 jan 2022
Når 15 jan 2022
By Oslo

Mando Diao til Kulturkirken Jakob

Konserten med Mando Diao er flyttet til 15. januar 2022.
Kjøpte billetter er gyldige til ny dato 💙

Svenskene i Mando Diao lager en deilig kombo av klassisk rock og dansbar pop. De har spilt mer enn 1500 konserter i over 30 land, headlinet store festivaler verden over og nettopp sluppet sitt tiende album, I Solnedgången. Den 15. januar neste år spiller de en unik, neddempa konsert på svensk i Kulturkirken Jakob. Dette blir stas!

Bandet, som består av Björn Dixgård (vokal/gitar), Jens Siverstedt (gitar), Carl-Johan Fogelklou (bass), Daniel Haglund (keyboard) og Patrik Heikinpieti (trommer), har en imponerende produktiv CV. Siden 2002 har de gitt ut 10 album som har solgt millioner av kopier verden over.

Albumet Infruset fra 2013 ble et kulturelt fenomen i Sverige, solgte 4x platina og var nummer 1 på hitlistene i 17 uker. Singelen «Strövtåg i Hembygden» var på Svensktoppen i hele 167 uker, og da som nummer 1 i 86 av dem.

Gjengen i Mando Diao er alle multiinstrumentalister, produsenter og låtskrivere. De er kjent for sitt klassiske rock’n’roll-sound og startet karrieren med stor innflytelse fra the Beatles, the Rolling Stones og the Kinks. Ettersom de utviklet seg tok de inn mer og mer pop og dansetemaer, men har alltid vedlikeholdt energien og holdningen fra tidlig rock’n’roll og Björns gjenkjennelige, sjelfulle stemme. Konsertene er energiske og har etablert Mando Diao som en internasjonal headliner.

Mando Diao fortsetter å nå nye høyder og har redefinert populærmusikk. Vi gleder oss veldig til å oppleve dem live i Kulturkirken Jakob 15. januar.