Tate McRae

30 apr 2022
Når 30 apr 2022

Tate McRae til Sentrum Scene

17 år gamle Tate McRae, artisten bak superhiten «You Broke Me First», har praktisk talt blitt en verdensstjerne fra sitt eget soverom. Det er derfor veldig stas at den stigende stjerna inntar Sentrum Scene neste år!

Artisten bak superhiten «You Broke Me First» har praktisk talt blitt en verdensstjerne fra sitt eget soverom.

Tatum Rosner «Tate» McRae er en kanadisk sanger, låtskriver og danser. I en alder av tretten, ble hun kjent som den første kanadiske finalisten i den amerikanske versjonen av «So You Think You Can Dance». McRae fanget RCA Records sin oppmerksomhet i 2019 etter at låta hennes, «One Day», gikk viralt på YouTube. Deretter ga hun ut sin debut-EP, All the Things I Never Said.

I 2020 gav hun ut singelen «You Broke Me First» og låta seilte kjapt inn som nummer 5 i Norge, og nummer 15 i verden på Spotify. I skrivende stund har låten nesten 7 millioner avspillinger på Spotify, 500 millioner avspillinger på YouTube og låten nådde etterhvert førsteplass på Billboard listen.

Siden bookingen i 2020, har den talentfulle artisten virkelig fått rakettfart på karrieren sin. Tidligere i år slapp hun EPen «Too Young To be Sad» til fantastiske anmeldelser over hele linja. På bare et år har hun blitt nevnt på mangfoldige «Ones To Watch» lister, inkludert Forbes sin «30 under 30» og spilt på så og si alle kveldshowene i USA. Tate McRae er med andre ord en megastjerne in the making!

“At just 17, Tate McRae has already cemented herself as one of pop’s fastest rising stars on the planet” – Variety

Hele karrierestarten har skjedd fra hennes eget soverom i Canada, og i et intervju på P3 svarer McRae på hvordan det har vært å være en stigende stjerne med kun digital kommunikasjon;

- Det har vært så rart! Når man gjør intervjuer med folk fra hele verden, og alle fremtredener og alt gjøres digitalt, så klarer man ikke helt å fatte at man gjør store ting, for du sitter i senga di. Situasjonen min burde føles så ekte, men jeg har ikke helt tatt innover meg noe som har skjedd så langt, for jeg har bare vært i mine vante omgivelser, som et vanlig barn.

Vi gleder oss veldig til å oppleve dette enorme talentet live på Sentrum Scene 30. april 2022. Det kommer uten tvil til å være en «var du der da..» i lang tid fremover.