Tate McRae

05 sep 2021
Når 05 sep 2021

Tate McRae til Vulkan Arena

17 år gamle Tate McRae, artisten bak superhiten «You Broke Me First», har praktisk talt blitt en verdensstjerne fra sitt eget soverom. Det er derfor veldig stas at den stigende stjerna inntar Vulkan Arena 5. september neste år!

Tatum Rosner «Tate» McRae er en kanadisk sanger, låtskriver og danser. I en alder av tretten, ble hun kjent som den første kanadiske finalisten i den amerikanske versjonen av «So You Think You Can Dance». McRae fanget RCA Records sin oppmerksomhet i 2019 etter at låta hennes, «One Day», gikk viralt på YouTube. Deretter ga hun ut sin debut-EP, All the Things I Never Said, i januar tidligere i år.

I april ga hun ut singelen «You Broke Me First» og låta seilte kjapt inn som nummer 5 i Norge, og nummer 15 i verden på Spotify.

I et intervju med Arian på P3 svarer McRae på hvordan det har vært å være en stigende stjerne fra soverommet i disse tider;

- Det har vært så rart! Når man gjør intervjuer med folk fra hele verden, og alle fremtredener og alt gjøres digitalt, så klarer man ikke helt å fatte at man gjør store ting, for du sitter i senga di. Situasjonen min burde føles så ekte, men jeg har ikke helt tatt innover meg noe som har skjedd så langt, for jeg har bare vært i mine vante omgivelser, som et vanlig barn.

Vi gleder oss veldig til det kommer mer musikk fra Tate McRae og til å oppleve henne live på Vulkan Arena 5. september.

Konserten har fri aldersgrense.